αναδιαρθρωση εταιρειων Options
αναδιαρθρωση εταιρειων Options
Blog Article
ΣυνοψίζονταςΠριν επενδύσεις κόπο, χρόνο (το πολυτιμότερο σου αγαθό αν το καλοσκεφτείς) και χρήμα σε μια επιχειρηματική ιδέα, φρόντισε να κάνεις σωστή έρευνα.
Πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις έναν νέο πελάτη; Κατά μέσο όρο, πόσο θα σου στοιχίσει η ολοκλήρωση μιας πώλησης, τόσο σε χρήματα όσο και σε προσπάθεια;
Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με νέους επιχειρηματίες και δουλεύουμε μαζί τους για να αναπτύξουμε αποτελεσματικές στρατηγικές που καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων.
Αν, για παράδειγμα, πουλάτε κοσμήματα, τότε η ειδοποιός σας διαφορά μπορεί να είναι το γεγονός ότι μέρος των πωλήσεών σας πάνε σε δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Μπορείτε επίσης να εξετάσετε ενδεχόμενες αλλαγές στο κοινό που στοχεύετε για τα επόμενα χρόνια.
Η αναδιοργάνωση – ανασυγκρότηση ξεκίνα με το χάραγμα μίας στρατηγικής, ενός επιχειρησιακού σχεδίου βιωσιμότητας που επικεντρώνεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Επιχείρηση / Οργανισμός, στις λύσεις και στις ενέργειες που θα υλοποιηθούν, στην στρατηγική για την αναδιοργάνωση που θα υλοποιηθεί, στο σχέδιο υλοποίησης και στα αναμενόμενα αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης.
Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο γεμάτο περισπασμούς, ο νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να μπορεί να παραμείνει προσηλωμένος στους στόχους του.
Ο αναστοχασμός κουβαλά μέσα του όλα τα κλασικά, τα γνωστά, και τα μεταφέρει με ευκολία στο σήμερα για να γίνουν επιλογές και φωτεινά παραδείγματα για τους άλλους. Από αυτά τα παραδείγματα θέλουμε να προκύψουν οι επόμενες «μελέτες περίπτωσης». Η «επιχειρηματικότητα» έχασε τους δαίμονες που χρόνια κουβαλούσε. Απενοχοποιημένη κατά έναν μεγάλο βαθμό πια, μπορεί να προσφέρει δράσεις και να διδάξει αξίες, ενώ η γνώση, ως απόσταγμα τόσων ετών, έρχεται να βοηθήσει, να «χαρτογραφήσει» κάθε όνειρο και να το τοποθετήσει απέναντι «στην ώρα της αλήθειας».
Δεσμευτείτε ότι θα προσπαθήσετε για το καλύτερο: Η επόμενη ημέρα απαιτεί ειλικρίνεια, καθαρό σχέδιο, σύμπνοια και αλληλοϋποστήριξη.
•Επίλογος: το επιχειρηματικό σχέδιο τελειώνει με ένα επίλογο όπου αναφέρονται ξανά οι στόχοι και οι βλέψεις της επιχείρησης.
Ακόμα, μπορεί να είναι χρήσιμο να ενσωματώσετε οικονομικά στοιχεία και προβλέψεις.
Καθορίστε get more info τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;
Επιδεικνύετε πάντα ψυχραιμία και να σκέφτεστε πάντα θετικά: Η κακή κατάσταση στην οποία περιήλθε η εταιρεία επηρεάζει αρνητικά όλους (Επιχειρηματία, Μέτοχο, Διοίκηση Συνεργάτες), αλλά δεν μπορεί να κρίνει από μόνη της το μέλλον σας, την επιβίωση σας, αυτή εξαρτάται κυρίως από όλους εσάς και τις ενέργειες σας.
Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα